27 juni 2019

De kogel is door de kerk. Vanaf de start van het nieuwe gerechtelijk jaar op 1 september 2019, zal het kantoor zich vestigen in Hangar K in Kortrijk.

Na vijf mooie jaren in de Kapucijnenstraat, met zicht op de Broeltorens en de verlaagde Leieboorden, was het tijd voor iets nieuws. Het kantoor verandert van locatie, maar blijft in Kortrijk. Het kantoor verhuist richting Hangar K, de nieuwe co-working en co-creatiehub in Kortrijk. Eerder zat het kantoor ook al op Walle op de toenmalige site van Quinze&Milan.

'Ik was al even op zoek naar een nieuwe plek voor het kantoor, en Hangar K blijkt de ideale plaats te zijn om het kantoor te vestigen.' zegt Bram. 'Hangar K is niet alleen een erg leuke plek om te werken, maar het is ook een manier om innovatie en inspiratie op te snuiven van andere ondernemingen in volledig andere sectoren.'

Hangar K huisvest tal van bedrijven. Niet alleen starters, maar ook heel wat gevestigde waarden in de regio houden er kantoor. Ons kantoor, gespecialiseerd in omgevingsrecht, is het eerste advocatenkantoor dat richting Hangar K trekt. 

Benieuwd naar ons nieuw kantoor? Kijk vooral even op de website
https://www.hangark.be/

*foto: www.deltalight.be

Terug naar overzicht

Hangar K is niet alleen een erg leuke plek om te werken, maar het is ook een manier om innovatie en inspiratie op te snuiven van andere ondernemingen in volledig andere sectoren