18 augustus 2022

Binnenkort wordt, bijvoorbeeld bij de verkoop van een huis, het asbestattest verplicht. Om makelaars, architecten en andere actoren daarbij op weg te helpen, start het kantoor van een minireeks webinars.

Op 23 november 2022 wordt in Vlaanderen bij de (ver)koop van een onroerend goed het asbestattest verplicht. Voor (vastgoed)makelaars, architecten, of andere actoren bij zo'n verkoop, wordt dat toch een belangrijke verandering, en is het een uitgelezen moment om eens de topic asbest beter te belichten.

Omdat er binnen mijn kantoor veel expertise zit op het onderwerp, werd ervoor gekozen om een online webinar te geven over asbest, en het asbestattest.

90 minuten, van waar je maar wil, aandachtig meevolgen en je bent helemaal klaar om jouw klanten hierover met raad en daad bij te staan.

Via de website asbestwebinar.be kan je op verschillende data live webinars volgen waarin ik jou als expert zoveel mogelijk zal delen over asbest en het nakende attest dat verplicht wordt.

* je leert de basics over asbestvezels

* via interactieve oefeningen leer ik jou asbestmaterialen vermoeden

* je leert al wat je moet weten over het asbestattest

* je kan de webinar nadien ook herbekijken, je krijgt enkele asbest - checklists mee en een syllabus van wat in de webinar aan bod kwam.

* .... kortom, je wordt op korte tijd een asbesttopper!

Kostprijs: 150 euro excl. BTW per persoon.

20 procent van jouw inschrijving gaat rechtstreeks naar het Fonds voor innovatief Kankeronderzoek van de KULeuven.INSCHRIJVEN KAN HIER
Terug naar overzicht

Het nieuwe asbestattest wordt verplicht vanaf 23 november